Campania DE LA INIMA LA INIMA editia a IV-a

  
 Asociatia O PARTE DIN RAI si Caravana lui ANCUTA au dat startul celei de-a IV-a editii a Campaniei DE LA INIMA LA INIMA si se va incheia pe 4 decembrie 2015.
     Echipa ong-ului impreuna cu managerul Teatrului Ancuta si membru de onoare al asociatiei, domnul Adrian Ancuta vor aduce un strop de fericire in sufletele copiilor si tinerilor in preajma sarbatorilor de iarna, cu ocazia sosirii lui MOS CRACIUN.

     Poti contribui si TU la realizarea acestui vis minunat cu o donatie cat de mica, financiara sau materiala.

     FIECARE DINTRE NOI POATE FI UN MOS CRACIUN! COPIII NU AU NEVOIE ASA DE DISPERATA DE CADOURI SI DULCIURI, PRECUM AU DE DRAGOSTE. DE ACEEA VOM CREA DIN NOU POSTA LUI MOS CRACIUN.

     PUTETI INTRA IN CONTACT CU COPIII PRIN SCRISORI,  ACESTIA VA VOR TRIMITE O POZA CU EI SI CATEVA GANDURI, CEI CARE NU STIU SA SCRIE VOR DESENA SAU VOR FACE FELICITARI. IDEEA ESTE SA GASIM FIECARUI COPIL/TANAR MACAR UN PRIETEN CU CARE SA CORESPONDEZE SI CAMPANIA NOASTRA SA LEGE PRIETENII FRUMOASE SI FRUCTOASE. COPIII SUNT INTRE 1 SI 20 ANI, PUTETI ALEGE CAREI CATEGORII DE VARSTA VETI SCRIE, DAR O SA VA RUGAM SA NE SPECIFICATI DIN TIMP ACEST LUCRU.

     MULTUMIM PENTRU IMPLICARE!
     Donatiile se primesc la TEATRUL ANCUTA, str. Romana, nr. 106, Prahova – Ploiesti.
     Telefoane de contact:
0729/947.678 – Adrian Ancuta
0733/724.139 – Iuliana Niculaie

VOLUNTARI:

1. Nicoleta Udubasteanu - Bucuresti
2. Antonio Udubasteanu - Bucuresti
3. Ella Udubasteanu - Bucuresti
4. Georgiana Beatrice Barbu - Ploiesti
5. Adina Florentina Chivaran - Ploiesti
6. Elena Simona Georgescu - Ploiesti
7. Alexandru Georgescu - Ploiesti
8.  Cristina Zaharia - Bucuresti
9. Diana Alexandra Zaharia - BucurestiSi EU, si TU am avut o copilarie fericita ...
Hai sa facem si pentru copiii acestia O LUME MINUNATA pentru cateva minute sau poate o ora, doua ...

E-o lume minunata in care veti gasi/ Numai copii/ O lume cu mult soare si mii de jucarii/ Pentru copii/ In lumea cu povesti si flori veti intalni/ Numai copii/Si-o lume a inocentei pastrati-o orice ar fi/ Pentru copii.
Ieri am fost si noi copii/ Dar timpul ne-a schimbat/ In viata am pornit si vise am implinit/ Asa cum ne-am dorit/ Ganduri bune cate-am strans/ Si tot ce-am invatat/ Copiilor sa dam iubirea ce-o purtam/ Ce-i bun sa le aratam/ Ce zambet poate fi/ Mai sincer, mai curat/ Ce ochi stiu a vorbï atat de adevarat.
Ajuta-l pe Mos Craciun sa ajunga la toti copiii si anul acesta!
copy-34rww8m.gifCampania „De la inima la inima” a luat nastere in octombrie 2012, avand ca scop principal oferirea unui Craciun special copiilor defavorizati din Prahova.